Etsnen - Núm. 03

Nuevo

84 pàgines dedicades a l’alimentació i a la salut infantils, amb 16 articles que inclouen receptes, consells i informació basada en la ciència.

Les millors firmes d’Etselquemenges i les veus més expertes: Olga Cuevas, Yolanda García, Martina Ferrer, Jordina Casademunt.

Un receptari de regal amb 20 receptes delicioses i sanes per oferir als nens a l’hora del berenar.

Más detalles

9,90 € impuestos incl.

Más información

Sembla mentida que EtsNen ja hagi arribat a la tercera edició i, com cada any, aconseguim superar-nos en contingut: en aquesta oportunitat ens fa una il·lusió immensa presentar-vos un número nou amb articles plens d'informació i trucs per seguir millorant la salut dels més petits. Trobareu més de vuitanta pàgines amb temes diferents abordats amb el rigor que ens caracteritza.

Per si fos poc, aquest any hem decidit apostar pels berenars, aquesta pota fluixa de l'alimentació dels nens; per això les nostres dietistes Gina Estapé i Pilar Rodrigáñez han elaborat un receptari amb vint idees fàcils, sanes i bones perquè prepareu per als vostres nens, i amb ells.

Us desitgem una lectura feliç i saludable i esperem que aprengueu molt recorrent la nostra revista, tant com nosaltres hem après fent-la. Gràcies, un cop més, per confiar en nosaltres.